Kedvezmények

Kedvezmények érvényes tagsági igazolvánnyal

Argumentum Könyvkiadó: (1085. Budapest, Mária u. 46.). A Kiadó 30% kedvezményt ad a Kiadóban megvásárolt könyvekre. Vidéki tagjaink utánvéttel rendelhetnek könyvet a arg-terj@vnet.hu honlapról. A postaköltség a megrendelőt terheli.

Kossuth Kiadó Zrt. (Üzletei: 1043. Budapest, Csányi László u. 36.; 1011. Budapest, Fő utca 40.). A Kiadó a szépirodalmi kiadványokra 30%-os kedvezményt ad. Vidéki tagjaink a kossuthvevoszolg@t-online.hu honlapon tájékozódhatnak. Az utánvéttel megrendelt könyvek postaköltsége a megrendelőt terheli.

Akadémiai Kiadó Zrt. A Kiadó internetes rendelés esetén minden kiadott könyvére 25% kedvezményt ad a Társaság tagjainak. A Kiadó honlapja:www.akademiaikiado.hu. A postai szállítás költsége a megrendelőt terheli.

Holnap Kiadó (1111. Budapest, Zenta u. 5.). A Kiadó a székhelyén lévő üzletében 30%-os kedvezményt ad minden megjelent könyvére. A választékról a www.holnapkiado.hu honlapon lehet tájékozódni. Vidéki tagjaink utánvéttel történő megrendelése esetén a postaköltség a megrendelőt terheli.

Savaria University Press (9700. Szombathely, Károli Gáspár tér 4.). A Kiadó minden kiadványára 40% kedvezményt ad, s az utánvéttel történő szállítás esetén átvállalja a postaköltséget is. Megrendelés: sup@bdf.hu