Folyóirat

Irodalomismeret

Örömmel tájékoztatjuk tagtársainkat és olvasóinkat, hogy 2011-ben negyedévi folyóiratként újraindult az Irodalomismeret papíralapú és elektronikus formája.

Szerkesztőbizottság:
Kenyeres Zoltán (elnök)
Fráter Zoltán
Petőcz András
Sipos Lajos
Szenczi Ibolya
Szabó B. István
Főszerkesztő:
Finta Gábor
Felelős szerkesztő:      Szénási ZoltánSzerkesztők:
Diószegi Endre Kardeván Lapis Gergely
Wernitzer Julia

Előfizetési díj egy évre: 4000 Ft.
MIT tagoknak: 3200 Ft.

A Társaság készletében levő folyóirat régebbi számai kedvezményesen – azaz 150 Ft-os számonkénti áron (összevont számok esetén ennek arányosan megfelelően) – a Társaság irodájában (1088 Budapest, Múzeum krt. 4./A, III./323.) személyesenmegvásárolhatók, valamint levélben vagy e-mailben (mit.rita@freemail.hu) megrendelhetők (ez esetben a postaköltség díját a megrendelő fizeti).

Apokrif

 

A többnyire bölcsészhallgatók által szerkesztett és szerzett, 2007-ben alapult irodalmi folyóirat kiadója 2010-től a Magyar Irodalomtörténeti Társaság.

Az Apokrif elsősorban az ELTE és a PPKE Bölcsészkarán üzemelő szellemi műhelyek által kiadott periodikum, amelynek nyomtatott és (a nyomtatottól némiképp eltérő) internetes felülete szándéka szerint teret enged fiatal, tehetséges alkotóknak, miközben magas színvonalon őriz és épít kulturális értékeket.

A hálózati kiadás elérhető ide kattintva.
Az Apokrif folyóirat megvásárolható: az Írók Boltjában, A Ráday Antikváriumban, az ELTE BTK jegyzetboltjában, illetve a PPKE területén.
2009 végén megjelent antológiánk, a Beszámított veszteség ide kattintva rendelhető meg.

Reklámok